logotypy unii europejskiej

Rozbiór wieprzowy

Wieprzowina to ulubione mięso Polaków! Które elementy najchętniej goszczą na naszych stołach?

schab wieprzowy

SCHAB WIEPRZOWY


 

polędwica wieprzowa

polędwica wieprzowa


 

łopatka wieprzowa

łopatka wieprzowa


 

żeberka wieprzowe

żeberka wieprzowe


 

golonka wieprzowa

golonka wieprzowa


 

słonina wieprzowa

słonina wieprzowa


 

Boczek

boczek


 

szynka bez kości

szynka bez kości


 

karkówka bez kości

karkówka bez kości


 

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.